DESPRE NOI

Inca din adolescenta am fost extraordinar de uimit de dragostea, pasiunea si entuziasmul pentru mancare, familie si viata pe care le manifestam in general cu totii, indiferent de unde venim.

„Le Boutique – Food Concept Store” este un loc unde intreg personalul este dedicat unui element primordial: clientii nostrii sa se bucure de mancare delicioasa!

Pasiunea noastra se reflecta in preparatele pe care le pregatim, unde se pastreaza un simt unic al traditiei pentru produsele locale italiene si in daruirea cu care gatim si pretuim fiecare fel de mancare.

Dorim sa traiti in „Le Boutique – Food Concept Store” o experienta extraordinara, unde fiecare fel preparat reprezinta o excursie culinara si unde se intalnesc oameni ce vor sa descopere adevarate preparate atat italiene cat si din bucataria internationala!

 

About Us

Antipasti

La noi fiecare antipasta are o aroma caracteristica, pregatita impreuna cu ierburi aromate, lamaie si otet balsamic si unde am realizat o selectie excelenta de antipasti. Totodata, bruschetele si crostini pregatite in universul „Le Boutique – Food Concept Store” sunt intotdeauna o gustare extraordinara alaturi servite cu o bautura potrivita.

About Us

Pizza

Pizza este probabil unul dintre cele mai celebre feluri de mancare din lume. La noi, pentru pregatirea unei pizza autentice, rosiile constituie baza garniturii, iar mozzarella este absolut esentiala, alaturi de un blat subtire si ingredientele naturale utilizate: busuioc proaspat, anginare, ansoa, masline, pecorino, funghi, etc.

About Us

Paste

Ce putem spune despre paste? Daca vreti sa stiti adevarul, pentru prepararea pastelor folosim facilitatile si ingredientele pe care le folosesc si italienii acasa.De aceea, pastele pe care le pregatim sunt gatite cu dragoste si entuziasm. Ulterior, cu respect si inteligenta le combinam perfect cu legume, peste si branzeturi.

„Le Boutique – Food Concept Store” este locul unde pasesti intrun univers provencale, in care gastronomia se impleteste perfect cu ambientul cald si personalul te intampina cu zambet, atentie si profesionalism.

Va asteptam aici, intrun cartier istoric al Bucurestiului si unde design-ul conceptual al amenjarii interioare reprezinta un mix al elementelor naturale de lemn si texturi moderne realizate de catre arhitectii Cristina Postu si Razvan Barsan.

Totodata, in „Le Boutique – Food Concept Store” petrecerile private, aniversarile si evenimentele organizate aduc intotdeauna un buchet de surprize placute, unice si memorabile.

Program de lucru

Duminica12:00 -00:00

Luni10:00 -00:00

Marti10:00 -00:00

Miercuri10:00 -00:00

Joi10:00 -00:00

Vineri10:00 -00:00

Sambata12:00 -00:00