

Ești în pană de idei? Sau pur și simplu alegi mereu aceleași preparate din meniu? Noi îți recomandăm să iei o pauză de la pieptul de pui la grătar și să încerci ceva inedit, noi arome și texturi puse cu grijă împreună de de către bucătarul nostru pasionat. Iată 3 preparate delicioase din meniul Le Boutique pe care trebuie să le încerci:
Spaghetti Amalfitano
Cine poate spune nu unei porții delicioase de paste? Unul dintre cele mai îndrăgite și căutate ingrediente din toată lumea capătă o nouă savoare în meniul Le Boutique, pentru că Spaghetti Amalfitano îmbină armonios aromele sărate și savuroase de anșoa cu un delicat ulei de măsline dres cu usturoi, roșii cherry, lămâie și pentru un pic de foc, pepperoncino.
Caracatiță Praia Grande
Dacă ești fan fructe de mare și vrei să simți aromele delicioase ale Braziliei, trebuie să comanzi Caracatița Praia Grande din meniul Le Boutique. Tentacule de caracatiță gătite impecabil, însoțite de cartofi noi, portocală, lămâie și ingredientul ‘secret’, un strop de cognac.
Piept de rață cu orez negru
Pieptul de rață este unul dintre ingredientele preferate ale bucătarului nostru, pentru că atunci când este mânuit cu grijă rezultatele pot fi absolut fabuloase. Suculent și savuros, în rețeta din meniul nostru acesta este însoțit de o garnitură care poate părea neobișnuită. Orezul negru însă complimentează perfect textura și aroma pieptului de rață, iar în combinație cu baby spanac și cu sos de fructe de pădure rezultatul este de neratat.
Dacă te-am inspirat și deja faci lista pentru următoarea ieșire, te invităm să faci din timp o REZERVARE.
Leave a Comment