

A venit, a venit toamna, cu arome noi și savuroase. Vremea ceva mai rece și decorul arămiu te cheamă către un meniu cald și reconfortant, care să te învăluie în gusturi ceva mai pline și parfumate. Iar noul meniu Le Boutique este încărcat cu preparate perfecte pentru acest sezon.
Mâncare mediteraneană toamna, te întrebi? Nu lăsa specificul meniului Le Boutique să te păcălească, preparatele mediteraneene sunt reinterpretate de chef-ul nostru într-o manieră mereu surprinzătoare, iar noul meniu este perfect atunci când vrei să te răsfeți cu rețete fierbinți și aromate. Gusturile toamnei sunt multe și intense, trebuie doar să le descoperi.
Acesta este un moment minunat pentru a profita de compania liniștită a prietenilor apropiați, de a te întinde la povești și a savura ceva deosebit. Iar dacă ești în pană de idei sau vrei să descoperi ceva nou, te ajutăm noi cu o recomandare de 5 preparate aromate de toamnă din noul meniu Le Boutique:
Parfumată și catifelată, această rețetă te transportă cu gândul într-o pădure aurie imediat după ploaie. Notele calde și lemnoase ale hribilor sunt complimentate de texturile fine și somptuase ale smântânii și untului din compoziție. Împreună construiesc o farfurie delicată ideală pentru zilele mai reci de toamnă. Cu siguranță un favorit din meniul Le Boutique în acest sezon.
Dacă nu ai avut ocazia să descoperi până acum gustul de miso, această pastă de origine japoneză are o aromă profundă, savuroasă, cu note coapte dulci-sărate. Este adeseori greu de descris în cuvinte însă atunci când o guști este extrem de familiară și recomfotantă, ca o amintire caldă pe care o uitasei. A pătruns în noul meniu Le Boutique în combinație cu fileu de somon, construind o rețetă de inspirație asiatică extrem de sănătoasă, ideală atunci când vrei să te pregătești pentru sezonul rece.
Trufele se pretează perfect preparatelor culinare autumnale. Cu o aromă profundă și un parfum puternic, cel mai bun mod de a le descrie gustul este plasarea lor în categoria umami. Cunoscută și ca al cincilea gust, această aromă mai puțin știută este extrem de savuroasă și nu o puteam exclude din noul meniu Le Boutique. În combinație cu orez Arborio, parmesan, smântănă, rezultatul este un risotto luxuriant.
O masă minunat de reconfortantă pe care o poți savura în timp ce privești melancolic ploaia sau frunzele căzând. De ce este această bogată rețetă din noul meniu Le Boutique perfectă pentru toamnă? Pentru că pieptul de rață suculent și cu piele crocantă este echilibrat cu măiestrie de notele ușor amare ale orezului negru și temperat de gustul dulce acrișor al fructelor de pădure, construind o poezie de arome și gusturi.
Dacă ar fi să alegi un condiment care să te transporte imediat în acest sezon, acesta ar fi cu siguranță cimbrul. Gustul inconfundabil aduce o notă festivă oricărui preparat și te face să te simți răsfățat. Nu-i de mirare că alături de vestitul ciolan afumat de porc cu cartofi aurii, această rețetă este în topul preferițelor pentru toamnă.
Leave a Comment