

Finalul anului se apropie cu pași rapizi și nu putem să nu privim în urmă cu un zâmbet pe față pentru că am reușit să îți aducem nenumărate momente de relaxare, veselie și bun gust. De la design-ul unic la seri cu muzică live și până la inimioara din spumă de cafea, ai descoperi la noi de fiecare dată când ne-ai trecut pragul acea senzație de vacanță la doar câțiva pași de casă. Însorite, savoare și sănătoase, preparatele Le Boutique au combinat ingredient simple însă integrate în rețete reinterpretate astfel încât fiecare aromă să fie pusă în valoare. Iată care au fost preparatele cele mai apreciate din meniul Le Boutique în anul ce a trecut:
Specificul nostru mediteranean și-a spus cuvântul și s-a dovedit că preparatele pe bază de fructe de mare au fost la mare căutare, în special în lunile cele mai călduroase în care ți-ai dorit să aduci marea mai aproape de București. Vedeta absolută a meniului Le Boutique au fost scoicile absolut savuroase, servite într-o porție generoasă, demnă pentru Poseidon.
Un deliciu cremos și savuros de orez arborio, parmesan, smântână, ceapă, vin, unt și mai presus de toate trufe. Această farfurie a fost cerută din meniul Le Boutique din nou și din nou, pentru că este o desfătare a simțurilor și transformă orice banală zi într-o sărbătoare.
Un clasic care nu încetează să ne surprindă prin aromele complexe și totuși atât de familiare și recomfortante. E ales din meniu fie la ocazii de sărbătoare, fie după o zi grea de muncă, fie atunci când vrei să te răsfeți cu ceva bun. Ne-am bucurat din plin de fiecare dată când a fot comandat.
Ne bucurăm nespus când putem să vă oferim rețete delicioase cu ingrediente de la producători locali, iar această rețetă s-a dovedit a fi un succes tocmai datorită aromelor dulci și ancorate în tradiție pe care hribii de Vatra Dornei îi adauga Mușchiulețului de porc gătit la perfecție. Cu siguranță una din favoritele Meniului Le Boutique.
Nu în ultimul rând, platourile noi pe care le-am introdus în ultimul an au adus o notă festivă meselor și au fost adoptate ca tapas la mare cerere pentru mulți dintre cei care ne-au trecut pragul. Preferatele au fost Cuatro vegetale cu pâine de casă coaptă, Bruschete cu baby spanac sote și anghinare și Tapas cu macrou afumat și cremă de brânză.
Dacă te-am inspirat sau te-am făcut curios, te invităm să ne treci pragul în noul an și să te bucuri de meniul Le Boutique fie în restaurant sau pe terasa noastră acoperită și încălzită. Până ne revedem, îți urăm un călduros La Mulți Ani și un an plin de arome noi care să-ți bucure viața! 🙂
Leave a Comment