De Paște am petrecut la Le Boutique Restaurant cu muzică live, prieteni și bucate alese. I-am avut alături pe cei de la Neatza cu Răzvan și Dani care au degustat dintr-o selecție deosebită de preparate festive ieșite din meniul nostru obișnuit. Am început cu un cotlet de berbecuț gătit cu vin de Porto și un piure dres cu busuioc. Pentru că peștele nu poate lipsi de la o masă de Paște, am pregătit un butterfish cu un orez kimchi, în interiorul căruia se găsește un ingredient deosebit, ghimbir murat.
La grătar, chef John a pregătit ceva iesit din tipare, un cotlet de berbecuț din Noua Zeelandă și cu un tomahawk Mangalița asezonat cu niște legume la grătar. Din zona Mediteraneeană, am pus pe grătar și caracatiță, creveți jumbo și un biban de mare, totul uns cu grijă cu uleiul cu busuioc după rețeta casei.
Ca să ne îndulcim, am pregătit niște deserturi un pic mai ușoare, dar extrem de apetisante: un tiramisu cu fructe de pădure, în loc de pasca tradițională am pregătit un cheescake cu fructe de pădure și de asemenea o panna cotta cu spumă de mango
Aerul provensal a inundat strada Plantelor, redenumită de cunoscători ca ‘noul centru vechi al Bucureștiului’.
Leave a Comment