Am fost vizitați de echipa minunată de la ‘Neatza cu Razvan și Dani’, alături de care am explorat preparate fresh, ușoare și de sezon din meniul Le Boutique.
Cornel Dinuță, ownerul restaurantului Le Boutique, a vorbit despre foarte multe preparate minunate, potrivite pontru un light brunch de primăvară în București. Aerul provencal, cu influențe venite de asemenea din Italia și din zona Mediteranei, se regăsește din plin în meniul Le Boutique
Primul produs prezentat a fost un ceviche de biban de mare, un produs de origini peruviene. Bibanul de mare este gătit cu ajutorul citricelor, cu un touch personal adus de bucătarul chef Le Boutique, reprezentat de adiția unui carpaccio proaspăt de castravete.
Un alt produs adus în fața camerelor a fost un mic dejun sănătos, format din ouă poșate cu sos hollandaise la care am adăugat o spumă proaspătă de guacamole.
Din sfera influențelor italiene am vorbit despre o selecție minunată de bruschette, începând cu o cremă de gorgonzola cu nucă prăjită, un brie cu parmezan și prosciutto crudo, un somon fume cu o cremă de brânză și mărar și nu în ultimul rând, pentru cei care sunt încă în post, o spumă de andivă cu sote de baby spanac.
Nu trebuie să uităm pairingul preparatelor cu vinuri potrivite, iar la Le Boutique opțiunile sunt deosebite, în vioteca noastră putând fi găsite vinuri din crame butic, crame în care pasiunea și bucuria de a pregăti un vin cât mai gustos este în prim plan.
Ne-am bucurat să îi avem alături pe cei de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și să explorăm alături de ei minunatele preparate din meniul Le Boutique. Dacă te-am făcut curios și ai vrea să le deguști la rândul tău po’i face o rezervare AICI
Leave a Comment