Evenimentul tău la Le Boutique O alternativă caldă, primitoare și în același timp elegantă la
spațiile clasice pentru petreceri.
CERE OFERTA Evenimentul tau
la Le Boutique
O alternativă caldă, primitoare și în același timp elegantă la
spațiile clasice pentru petreceri.

Tipuri de Evenimente

Spațiul nostru elegant și primitor, amplasat în inima Bucureștiului, este ideal pentru a celebra momente speciale cu zâmbetul pe buze!

Evenimente
în familie

Aniversări
și Petreceri

Workshop-uri

Evenimente
Corpoate

Despre spațiu

Terasa noastră acoperită are o capacitate de 60 persoane iar interiorul 64 (la masă), iar pentru evenimente standing putem susține până la 200 de persoane în spațiul total. *Există zonă de parcare în apropiere.

Vă punem la dispoziție la cerere: proiector, lumini, sistem audio, microfoane, wifi. De asemenea de-a lungul timpului am dezvoltat parteneriate de încredere și putem veni cu recomandări pentru ambianță muzicală, candy bar, aranjamente florale, entertainment etc.

 

Despre Mâncare

Însorite, savoare și sănătoase, preparatele Le Boutique combină ingrediente simple însă integrate în rețete reinterpretate astfel încât fiecare aromă să fie pusă în valoare. Putem compune împreună un meniu personalizat, care să mulțumească gusturile și preferințele tuturor invitaților.

Bar & Bauturi

Meniul nostru de băuturi ascunde arome nebănuite: vinoteca noastră este dichisită cu o selecție specială de zeci de vinuri și este completată de un meniu de cocktailuri colorate, cafea 100% arabica și băuturi fresh pline de savoare.

Partenerii Le Boutique

Galerie Evenimente

Scopul nostru este să te ajutăm să savurezi din plin evenimentele imporante din viața ta!

REVIEWS

Ce spun prietenii noștri:

Cere ofertă personalizată