Cri, cri, cri, toamnă gri, ai uitat ca să mai vii! Pare că și în noiembrie ne încălzește un soare blând și vesel care ne umple de energie și bună dispoziție. Și dacă tot suntem veseli, ne-am gândit să presărăm cu zâmbete și meniul, cu niște recomandări ‘de sezon’, dar un sezon reinterpretat prezum e toată bucătăria Le Boutique. Iată care sunt favoritele lunii noiembrie din meniul nostru:
Burger de vită – începem în forță cu un preparat care este imposibil să nu îți aducă zâmbetul pe buze atunci când va fi așezat în fața ta! O chiflă pufoasă ce adăpostește în interior cel mai suculent burger de vită, însoțit de cheddar din belșug și o porție de cartofi aurii și crocanți. Must have din meniul Le Boutique!
Pulpă de rață cu piure aromatizat și sos de portocală – un preparat din meniul Le Boutique care ‘țipă’ toamnă prin toate aromele pe care le adună într-o singură farfurie. Imaginează-ți o porție de carne atât de fragedă și dulce, ce se dezlipește efectiv de pe os și se topește în gură atunci când este degustată. Alături de aceasta, arome dulci și calde te transportă într-o cabană ascunsă într-o pădure arămie.
Supă de fructe de mare – însorită ca vremea de afară, această delicioasă supă poate că nu s-ar încadra într-un meniu de sezon obișnuit, însă acest noiembrie pare că o cere degustată. Promite că te va încălzi chiar și în acele zile în care soarele se lasă așteptat iar aromele sale mediteraneene te vor păstra într-o atmosferă de vacanță pe tot parcursul anului. Nu degeaba este una dintre favoritele din meniul Le Boutique.
Dacă te-am inspirat și ai vrea să încerci și tu favoritele lunii noiembrie din meniul Le Boutique, te invităm să faci acum o REZERVARE .
Leave a Comment