
- October 5, 2023
- Admin
- 0 Comments
- Meniu
Favoritele lunii octombrie din meniul Le Boutique
În octombrie toamna ar trebui să își intre deplin în drepturi. Chiar dacă până acum ne-am bucurat mai mult de o vară prelungită, semnele sezonului se fac ușor, ușor simțite. Aerul este puțin mai proaspăt, frunzele sunt arămii și ne decorează frumos terasa din centrul Bucureștiului iar bucătarul nostru se bucură nespus să facă trecerea către preparate delicioase cu fructe și legume de sezon. Așa că te invităm să savurezi din plin toamna cu favoritele lunii octombrie din meniul Le Boutique
Bruschete cu gorgonzola și nuci – da, este sezonul nucilor, cu aroma lor dulceagă, pământie, ce se potrivește perfect cu textura cremoasă de gorgonzola. O gustare minunată ce poate fi degustată pe terasa Le Boutique, fie ca aperitiv sau meniu de brunch. Se va încadra perfect printre frunzele arămii ce ne decorează spațiul.
Cremă de dovleac cu creveți și semințe de susan – leguma definitorie pentru luna octombrie trebuie să fie de departe dovleacul. Că alegem să ne decorăm spațiul sau rețetele cu el, este un must have care va fi savurat cu poftă de fiecare dată. Cu siguranță un favorit în octombrie din meniul Le Boutique.
Risotto cu trufe – Trufele sunt o delicatesă rară și scumpă pe care mulți gurmanzi o iubesc. Aceste ciuperci cresc sub pământ și pot fi găsite în pădurile întunecate. Sezonul lor începe chiar în luna octombrie și nu e de mirare că sunt ingredientul cheie pentru cel mai cremos și savuros risotto din meniul Le Boutique. Este minunat în special în acele zile ploioase în care ai nevoie de ceva cald care să te ungă pe suflet.
Tortul casei – este o surpriză pregătită de bucătarul nostru în fiecare zi, cu tot ce oferă mai bun natura în această perioadă. Așa că dacă vrei să te îndulcești cu ceva deosebit, întreabă colegii noștri ce arome delicioase sunt ascunse în bucătăria Le Boutique
Dacă te-am inspirat și ai vrea să guști și tu favoritele lunii octombrie din meniul Le Boutique, te invităm să faci acum o REZERVARE .
Leave a Comment