

Valentine’s day a venit și a trecut dar dragostea ne-a rămas în suflet și parcă mai cu poftă am vrea să o celebrăm pe 24 februarie de sărbătoarea românească a iubirii. În tradiția populară, Dragobete este ocrotitorul iubirii şi cel care aduce noroc îndrăgostiţilor iar noi ne dorim să ne asumăm acest rol pentru o zi și să vă oferim un spațiu intim și plin de voie bună în care să vă exprimați afecțiunea.
Iar cum se pare că denumirea de Dragobete vine din două cuvinte slave ce puse laolaltă înseamnă „a fi drag”, noi am vrea să vă propunem un meniu plin de drag pentru gusturi românești, care să întregească atmosfera de sărbătoare cu tradiție în sufletul nostru. Iată cu ce preparate din meniul Le Boutique îți propunem ca să sărbătorești Dragobetele:
Perlă de caș afumat de Mărginimea Sibiului cu jalapeno – un preparat picant și aromat care va stârni focul pasiunii de la prima degustare!
Cremă de ciuperci cu hribi de Vatra Dornei – delicată și fină ca primele atingeri ale iubirii, această supă cremă este o vedetă în meniul Le Boutique pentru că este preparată cu cei mai aromați hribi de pe plaiurile locale.
Biban de mare cu legume la grătar – dacă sunteți în căutarea unui preparat ușor, bibanul de mare din meniul Le Boutique are o prospețime aparte, cu o aromă ușoară, dulce și carne albă cu textură fină.
sau
Mușchiulet de porc cu sos de hribi de Vatra Dornei și cartofi la cuptor cu ierburi aromatice – o explozie a gustului, mușchiulețul din meniul Le Boutique este după o rețetă aparte ce complimentează de minune o cină romantică savuroasă.
Dacă te-am inspirat și ai vrea să ne oferi ocazia de a juca rolul de Dragobete pe 24 februarie, nu uita să faci repede REZERVARE, locurile sunt limitate.
Leave a Comment