
- December 14, 2022
- Admin
- 0 Comments
- Meniu
Preparate cu parfum de sărbătoare din meniul Le Boutique
Suntem în plin decembrie și spiritul festiv ne-a acaparat cu totul. În toată agitația din pragul sărbătorilor este important să ne dăm un răgaz să respirăm, să ne bucurăm de luminițele feerice și să savurăm din plin aromele pline și calde ale lunii decembrie. Fie că alegi să petreci o seară intimă cu persoana iubită, cauți un loc cald și primitor în care să faci schimb de cadouri cu prietenii, sau vrei să-ți impresionezi familia venită în vizită cu o cină pe cinste în oraș, în meniul Le Boutique vei găsi cu siguranță preparate absolut delicioase perfect potrivite pentru o masă de sărbătoare. Iată care ar fi preferatele noastre:

Tapas cu macrou afumat și cremă de brânză sau Tapas cu icre de crap și de somon
Să începem festinul cum se cuvine cu un antreu de sezon ideal de savurat singur sau împărțit cu prietenii în timp ce faceți planurile pentru anul nou. Fie că alegeți tapas cremoase și aromate cu macrou afumat sau o porție cu nelipsitele icre, la loc de cinste la orice masă festivă, cu siguranță pe platou nu va rămâne nici o firimitură!
Ciorbă de burtă
Cum să te încălzești mai bine după o zi friguroasă de alergat după cadouri, dacă nu cu o ciorbă aburindă, proaspăt scoasă de pe foc? Preferata lunii decembrie din meniul Le Boutique este cu siguranță ciorbița de burtă dreasă cu generozitate cu ou, smântâna și usturoi, pentru acea aromă de neegalat.
Somon în crustă de fistic și ierburi aromatice cu fasole verde
Doar cât ai citit numele acestei rețete în meniul Le Boutique și ai auzit zurgălăi veseli pe fundal? Asta pentru că deși nu este o variantă de preparat tradițional, rețeta asta are cu siguranță un aer festiv! Combinația perfectă de arome și texturi care să te facă să zâmbești și să o devorezi cât ai zice pește (sau somon 😀).
Mușchiulet de porc cu sos de hribi de Vatra Dornei și cartofi la cuptor cu ierburi aromatice
Se poate oare o masă de Crăciun fără un porc suculent și aromat? Noi spunem că nu, mai ales că mușchiulețul din meniul Le Boutique este după o rețetă aparte, în care am adăugat și hribi foarte aromați de Vatra Dornei, ce complimentează de minune cu gustul ușor dulceag al cărnii. Alături sunt de nelipsit cartofii fragezi și aurii peste care am presărat ierburi aromatice ce întregesc parfumul de iarnă al acestui preparat.
Pulpă de rață cu piure aromatizat și sos de portocală
Dacă e sărbătoare, atunci să sărbătorim ca regii, cu această rețetă aproape decadentă cu pulpă de rață. Este atât de fragedă încât fuge singură de pe os și se ascunde într-un piure aromatizat ce o învăluie în confort și desfătare. Sosul de portocală se potrivește perfect atât rețetei cât și atmosferei de Crăciun ce ne cuprinde cu fiecare înghițitură. Este preparatul pe care chiar trebuie să îl încerci în acest decembrie din meniul Le Boutique.
Dacă te-am inspirat sau te-am făcut curios, te invităm să faci o rezervare cât de curând și să te bucuri de un meniu de sărbătoare fie în restaurant sau pe terasa noastră acoperită și încălzită. Nu aștepta foarte mult, locurile sunt limitate! 🙂

Leave a Comment