

– caprese din fior di latte,
– creveti in sos de champagne,
– vol au vent cu piept de rata afumat si spuma de mascarpone,
– carpaccio di vitello,
– ceviche de biban de mare cu lime, ghimbir si citrice,
– macarons cu pate din ficat de porc cu cognac si dulceata de pepene galben,
– jeleu de broccoli cu branza de burduf si muschiulet de porc,
– caracatita cu lamaie confiata si anghinare,
– sashimi de ton rosu,
– mix de sushi: castravete si avocado / somon si avocado / surimi / crevete si crema de branza,
– cheese and salami bar: parmezan, Pecorino, gorgonzola, tri latte di Sicilia, Auricchio, coppa, bresaola, prosciutto crudo, salam Napoli, salam Milano, salami picante, masline verzi, nuci etc..
– pălămidă de Marea Neagră (captura) pe plita cu legume coapte,
– mix mediteranean de fructe de mare cu avocado, sos de cognac si baby spanac,
– Chateaubriand cu sos Porto si cartofi noi,
– Porchetta cu sos ragu.
asortiment de prăjituri.
– whiskey Jack Daniels,
– vodka Finlandia,
– vodka apple / orange,
– rom Bacardi,
– Martini,
– Aperol spritz,
– gin tonic: Blue Gin / Queen Bee / Gin de Padure,
– Espresso Martini,
– Mojito,
– Cuba,
– Vin alb /rose/rosu: Republique Francaise / Domeniul Dealul Mare,
– Cremant (Val de Loire) Mousseux Chateau Mongueret Brut,
– Santal orange / apple,
– Pepsi / 7 UP / mirinda,
– Apa plata / minerala Bucovina,
– espresso / cappuccino Le Piantagioni.
Cu alese multumiri!